header image
Start arrow Smacznego arrow Patisonowe omleciki
PATISONOWE OMLECIKI

Składniki podstawowe
młody patison
2 jajka
łyżka czubata mąki
łyżka czubata bułki tartej
łyżka śmietany
szczypta soli

Składniki dodatkowe
czosnek lub cebula

Dodatki
sałata zielona
pietruszka

Wykonanie
Patisona umyć. Zetrzeć na grubej tarce (młody nie wymaga obierania). Dodać pozostałe składniki i dobrze wymieszać łyżką.
Smażyć na złoty kolor na oleju.
Smacznego.
 

22 Maja 2018
Wtorek
Imieniny obchodzą:
Emil, Helena, Jan,
Julia, Krzesisława,
Rita, Wiesław,
Wiesława, Wisława
Do końca roku zostało 224 dni.
KAMIENIE
kamienie
pamiętają
nieustannie
przemawiają


.....WWW.....
Stronę założono 31.01.2006r.
Licznik odwiedzin
1632137
Ostatnio opublikowane
DRODZY CZYTELNICY
Z wielką radością
przyjmę każdą informację
o wykorzystaniu moich tekstów.

Zainteresowanych
nowościami na stronie
chętnie powiadomię.